Christmas Gifts

Speciaal voor kerst hebben we pakketten gemaakt zodat het voor u gemakkelijker is om wijnen te kiezen. Sommige zijn inclusief verpakking, bij andere dient u de verpakking afzonderlijk aan te vragen indien gewenst. We gaan er van uit dat u soms ook wel eens wijn voor uzelf koopt ;)

Ook hebben we geprobeerd om telkens een mooie korting toe te passen zodat we langs onze kant u ook een cadeau kunnen doen. De pakketten zijn zeer uiteenlopend en voor elk wat wils. Mocht u hier niet vinden wat uw wenst, of kan u de bomen door het bos nog steeds niet zien? Dan kunt u ons altijd "contacteren"

Witte wijn geschenk - Bio (incl Verpakking)

Als Chenin Blanc uw lievelingsdruif niet is, wilt dat zeggen dat u te weinig Chenin Blancs heeft geprobeerd. Dit is alvast een mooie binnekomer.

15,00€ Excl. BTW: 12,40€

Rode wijn geschenk - Bio (incl Verpakking)

Een klassieke wijn in een jeugdig jasje. Dit is een blend van Dolcette / Barbera en Nebbiolo. Zowel voor de klassiekere drinkers als de jeugdige (van geest) onder ons

17,00€ Excl. BTW: 14,05€

Schuimwijn geschenk - Natuur (incl Verpakking)

Op zoek naar een flesje Bubbels en zin in eens "iets anders".... maar toch niet "te speciaal"... say no more

17,50€ Excl. BTW: 14,46€

Witte wijn geschenk - Natuur (incl Verpakking)

Onderdompel jezelf en je vrienden in de wereld van natuurwijnen. Hier is een zeer minerale, loep zuivere wijn. Een schoolvoorbeeld van hoe het zou moeten zijn.

19,10€ Excl. BTW: 15,79€

Orange wijn geschenk - Natuur (incl Verpakking)

Geen excuus meer, met deze fles wordt u helemaal ondergedompeld in de wereld van orange wijnen.

22,40€ Excl. BTW: 18,51€

Rode wijn geschenk - Natuur (incl Verpakking)

Wilt u eens een rode natuurwijn proberen, vol fruit, mineraliteit, frisheid, zwoeligheid,.... met andere woorden alles er op en er aan om kennis te maken van een nieuwe wereld.

22,50€ Excl. BTW: 18,60€

? wijn geschenk - Bio (incl Verpakking)

Laten we een spel spelen. U bestelt meestal hetzelfde, of u weet niet wat u moet kiezen. Wij kiezen het voor u en we proberen er iets leuks van te maken.

24,50€ Excl. BTW: 20,25€

Ontdekkingspakket WIT

een pakket van 3 geheel andere witte wijnen. Van eerder klassiek, maar bio, naar iets speelser, maar nog steeds "people pleasers"

32,66€ Excl. BTW: 26,99€

Ontdekkingspakket ROOD

Voor wie zijn kop (of portefeuille) niet zot wilt maken, hebben we 3 budgetvriendelijke wijnen bij elkaar gebracht in 1 pack

34,96€ Excl. BTW: 28,89€

Ontdekkingspakket MIX 1

Een fruitige witte natuurwijn, een klassiekere rode bio wijn en leuke ongefilterde bubbel

37,42€ Excl. BTW: 30,93€

Ontdekkingspakket Mix 2

1 pack van 1 domein. Sommige vinden het leuk om 3 wijnen van hetzelfde domein te proeven (wit / rood en bubbels). Dit is uw kans.

38,30€ Excl. BTW: 31,65€

Ontdekkingspakket Mix 3

2 klassieke smaken, maar omdat we het leven niet al te serieus willen nemen hebben we een leuk speelse bubbel er in gestoken

38,30€ Excl. BTW: 31,65€

Ontdekkingspakket BUBBEL

3 Leuke alledaagse fruitige bubbels, u heeft geen excuus meer om geen bubbels te drinken.

45,50€ Excl. BTW: 37,60€

CORONA CRISIS PAKKET

We dachten dat we er goed van af waren, maar dus toch niet. Om ons humeur wat te boosten hebben we een pack samengesteld, met een leuke korting.

71,86€ Excl. BTW: 59,39€

Limonade voor Volwassenen

Deze pack hebben we gemaakt vol aromatische bommetjes. Alle wijnen zijn droog en hebben hun eigen kenmerk. De ene heeft meer zuren dan de andere, u mag gerust op ontdekking gaan.

96,30€ Excl. BTW: 79,59€

Electrische Rode

Voor de liefhebbers van de glouglou wijnen, zonder dat deze simpele wijnen hoeven te zijn. Vibrerende rode wijnen, met veel spanning, mondvullend, complex en vlijmscherp

123,22€ Excl. BTW: 101,83€

Orange voor gevorderden

U bent al gewoon van een paar keer orange wines te drinken en wilt u hier verder in verdiepen. Dan is deze pack voor u, hier vindt u een mengsel van expressieve en gebalanceerde wijnen weer.

131,70€ Excl. BTW: 108,84€

Een Magnifieke Cadeau Pack

Als u een cadeau moet geven aan iemand waarvan u geen flauw idee heeft wat hij graag drinkt. Dan hebben we dit magnifiek cadeau in elkaar gestoken. Een mengsel van verschillende genres en smaken, van klassiek naar uitdagend, zonder al te veel extremen, st

141,24€ Excl. BTW: 116,72€

Italiaanse Blockbusters

Het zwaardere werk, de krachtpatsers, de tannine bommen waarmee u uw tanden mee kunt poetsen of echte beesten die u een dikke klets in uw bakkes toedienen.

161,00€ Excl. BTW: 133,06€

Feestelijke Rode

Als onze perfecte kersttafel gedekt zou moeten worden voor familie en - of vrienden, en we zouden een wijnselectie moeten doen van heerlijke wijn met toch een beetje de prijs in het achterhoofd, dan zou dit ongeveer onze selectie zijn.

167,30€ Excl. BTW: 138,26€

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 20
{% if config_popup_script_hash %} {% endif %}