Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/thevinebe/www/catalog/model/catalog/discount.php on line 1110Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/thevinebe/www/catalog/model/catalog/discount.php on line 1110Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/thevinebe/www/catalog/model/catalog/discount.php on line 1110Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/thevinebe/www/catalog/model/catalog/discount.php on line 1110Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/thevinebe/www/catalog/model/catalog/discount.php on line 1110Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/thevinebe/www/catalog/model/catalog/discount.php on line 1110Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/thevinebe/www/catalog/model/catalog/discount.php on line 1110 The Vine Vaccaro Salaparuta, The Vine

Vaccaro


In de provincie Trapani vindt men de grootste hoeveelheid wijn van het eiland Sicilia. Lees: Hier vindt men ook de grootste rommel die op dit eiland gemaakt wordt. Men vindt hier wijnen aan ongelooflijke prijzen, maar de rommel die zich in de wijnen bevindt moet men er gratis meenemen. 
Wij vonden een domein in het hartje van Salaparuta het andere uiteinde van de provincie, helemaal ten Zuide. Deze regio is bekend voor de betere kwalitatieve wijnen. Zo is dat niet minder bij Vaccaro. Salaparuta is een bekend dorp met veel Islamitische invloeden, helaas werd deze helemaal verwoest door een aardbeving in 1968. De hele stad werd opnieuw gebouwd. Het is een tamelijk arme regio waar mensen vooral leven van de landbouw. Voor deze reden hebben zo ook meer respect voor de natuur dan in andere regio's.
Vaccaro is een medium-groot familiebedrijf gestart in de jaren 70 die zich grotendeels richt op autochtone druiven en sommige internationale druiven heeft aangepland om beter door te breken met hun export. Wij focussen ons enkel op de autochtone druiven. De wijngaarden bevinden zich rond de 400m hoogte en zijn niet ver van de Belice rivier. Hierdoor vindt men pebbels terug in de bodem en geniet men van koelere winden die voor een ideale afkoeling in de late namiddag / avond zorgen om zo een mooie fraicheur te behouden. 

Vaccaro - Catarrato - Zibibbo - Bio Line 2020

Parcellaire benadering van deze Catarratto met een aromatische invloed van de Zibibbo. Een fris licht aromatische wijn die de zon tovert in uw glas.

9,99€ Excl. BTW: 8,26€

Vaccaro - Luna Catarratto / Chardonnay 2017

Aangename Catarratto voor mensen die de druif willen leren kennen en een heerlijk dagdagelijkse kwalitatieve wijn zoeken.

7,80€ Excl. BTW: 6,45€

Vaccaro - Luna Grillo 2020

Fruitige Grillo, aangename instapwijn voor dagdagelijks te drinken op een heerlijk terras met verse zeevruchten

7,80€ Excl. BTW: 6,45€

Vaccaro - Luna Nero d'Avola 2017

Een kwalitatieve Nero d'Avola voor mensen die op zoek zijn naar een aangename tafelwijn.

7,80€ Excl. BTW: 6,45€

Vaccaro - Nero d'Avola Bio-line

Leuke alledaagse wijn, vol fruitige smaak met frisse afdronk.

9,99€ Excl. BTW: 8,26€

Vaccaro - Nero d'Avola Rosato Bio-line

Niet gemakkelijk om een goedkoper Nero d'Avola te vinden die genoeg karakter en balans aanbiedt. Dan is het beter om voor deze wijn te kiezen en een tikkeltje meer te betalen voor een uitstekende kwaliteit.

9,99€ Excl. BTW: 8,26€

Vaccaro - Timè Grillo 2015

Fruitige Grillo op eiken vaten gerijpt. Geeft wat meer body aan de wijn en een heerlijk geïntegreerde vanille toets.

16,00€ Excl. BTW: 13,22€

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7