Eschenhof Holzer - Green Archer Vol1 (2016)

Eschenhof Holzer - Green Archer Vol1 (2016)

Merk:Eschenhof Holzer
Model:O-ESH-011
Beschikbaarheid:13
  • 38,33€

  • Excl. BTW:31,68€

Arnold zou Arnold Holzer niet zijn mocht hij af en toe experimenteren met zijn druiven. Net zoals deze Grüner Veltliner. Het is zonder twijfel de meest klassieke druivenras uit Oostenrijk, maar Arnold wou zien wat hij anders kon doen met deze druif. Daarom heeft hij deze Grüner Veltliner afzonderlijk gevinifieerd en langer laten rijpen in een zeer oud eiken wijnvat. Waarom? Gewoon om te zien wat er zou gebeuren. Het resultaat is een apart individu. 

Aroma's van kruiden en caramel, massa's geel fruit, zeer sappig en mooi verfrissend in de afdronk. Een mooi spel tussen een dorstlessen en een gestructureerde wijn met een interessante lengte. 

Het etiquette werd gekozen omdat Arnold een fan is van Marvel. The Green Archer stelt de Grüner Veltliner voor. Vol 1, is de eerste editie van deze wijn. Het is zoals een boek, het wordt maar eenmaal geschreven, de rest is geschiedenis.  Het jaartal wordt niet naar voor geschoven omdat hij net wilt aantonen dat het een once-in-a-lifetime ervaring moet zijn.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren