PORTFOLIO TASTING: 03/12/23

14Y - ANNIVERSARY PORTFOLIO TASTING

€60,00

15 wijnboeren, 100+ open wijnen, Een paar exclusieve wijnen, die niet te koop zijn, uit onze privé kelder, Pizza Foodtruck, Oester Bar, Charcuterie en kazen, All In 60€ (wijn, food & good times), Beperkt tot 150 personen, In 2019 hadden we het idee om in 2020 ons 10-jarig bestaan te vieren met jullie, maar door COVID waren we genoodzaakt om dit event te annuleren. Ondertussen zijn er een paar zaken veranderd, is The Vine iets uitgebreider dan voordien en is ons portfolio nog serieuzer geworden dan ooit tevoren. In December 2023 is het exact 14 jaar g..

  • Ex Tax: €56,60
  • Productcode: 14YANNIV
  • Beschikbaar: Op voorraad

15 wijnboeren, 
100+ open wijnen, 
Een paar exclusieve wijnen, die niet te koop zijn, uit onze privé kelder, 
Pizza Foodtruck, 
Oester Bar, 
Charcuterie en kazen, 
All In 60€ (wijn, food & good times), 
Beperkt tot 150 personen, 
In 2019 hadden we het idee om in 2020 ons 10-jarig bestaan te vieren met jullie, maar door COVID waren we genoodzaakt om dit event te annuleren. Ondertussen zijn er een paar zaken veranderd, is The Vine iets uitgebreider dan voordien en is ons portfolio nog serieuzer geworden dan ooit tevoren. In December 2023 is het exact 14 jaar geleden dat ik mijn eerste stappen heb gezet in deze fantastische wijnwereld en wou ik een paar mooie wijnboeren uitnodigen om hierop te toasten. We kunnen niet beloven dat we elk jaar zo een line up gaan kunnen organiseren, maar voor één keer heb ik echt mijn best gedaan om de mooiste namen tot hier te krijgen. 


Vele van onze wijnboeren maken zeer kleine volumes en sommige van deze flessen zijn enkel op allocatie verkrijgbaar. Naast een 60-tal wijnen die de wijnboeren zullen voorstellen. Openen we nog een 40-tal wijnen uit onze privé kelder. Waarvan een paar grote namen zoals Angeli, Tscheppe, Bini, ect... U krijgt de mogelijkheid om een paar zeer exclusieve wijnen te proeven en zich in te schrijven voor de allocaties van volgend jaar. 

Via onze facebookpagina kunt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes betreffend dit event: https://www.facebook.com/events/1295391424669002

Tickets worden uitsluitend via deze pagina verkocht.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed