Eschenhof Holzer - Green Archer Vol2 (2015)

Eschenhof Holzer - Green Archer Vol2 (2015)

Merk:Eschenhof Holzer
Model:O-ESH-012
Beschikbaarheid:
  • 46,84€

  • Excl. BTW:38,71€

Arnold zou Arnold Holzer niet zijn mocht hij af en toe experimenteren met zijn druiven. Net zoals deze Grüner Veltliner. Het is zonder twijfel de meest klassieke druivenras uit Oostenrijk, maar Arnold wou zien wat hij anders kon doen met deze druif.

Deze Vol 2. is een onverwacht resultaat van een spel met de natuur. Arnold wou de druiven laten hangen in de wijngaarden om icewein te maken. Helaas daalde de temperatuur niet genoeg in 2015 om eiswein van te maken. In December besloot Arnold om de druiven alsnog te oogsten.  Geen paniek, de wijn werd droog gevinifieerd. De wijn blijft interessant. Een boterachtige structuur, aangename kruidigheid, lichtjes pikant en anderzijds zo easy-drinking. Dit is de reden waarom dit experiment het gehaald heeft voor Vol 2. te worden van deze saga. Een koppig wijn net zoals onze superheld!

Het etiquette werd gekozen omdat Arnold een fan is van Marvel. The Green Archer stelt de Grüner Veltliner voor. Vol 2, is de tweede editie van deze wijn. Het is zoals een boek, het wordt maar eenmaal geschreven, de rest is geschiedenis.  Het jaartal wordt niet naar voor geschoven omdat hij net wilt aantonen dat het een once-in-a-lifetime ervaring moet zijn.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten