PORTFOLIO TASTING: 03/12/23

Ferme de la Sansonnière - La Lune Amphore 2019 - Chenin Blanc

€34,50

La Lune Amphore is dezelfde wijn als La Lune, de druiven worden zacht geperst in een oude champagnepers om nadien op inox vaten te gisten. De wijn zal verder rijpen op zandstenen amforen die zich buiten onder de grond bevinden, naast de wijnkelder onder de bomen. Deze amphoren zijn niet poreus en daarom gebruiken ze hier geen toegevoegde sulfieten.Voor ons een Chenin Blanc met een mooi karakter, geheel anders dan zijn broer "La Lune".  Het zal even wachten zijn op 2019, daar Martial en Mark besloten hebben om de wijn nog een jaar verder te laten rijpen...

  • Ex Tax: €28,51
  • Merken Sansonnière
  • Productcode: F-FDS-001
  • Beschikbaar:

La Lune Amphore is dezelfde wijn als La Lune, de druiven worden zacht geperst in een oude champagnepers om nadien op inox vaten te gisten. De wijn zal verder rijpen op zandstenen amforen die zich buiten onder de grond bevinden, naast de wijnkelder onder de bomen. Deze amphoren zijn niet poreus en daarom gebruiken ze hier geen toegevoegde sulfieten.

Voor ons een Chenin Blanc met een mooi karakter, geheel anders dan zijn broer "La Lune".  Het zal even wachten zijn op 2019, daar Martial en Mark besloten hebben om de wijn nog een jaar verder te laten rijpen.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Validatie