Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/thevinebe/www/catalog/model/catalog/discount.php on line 1110 The Vine La Senda, The Vine

La Senda

La Senda

Diego Losada is de man die al mijn vooroordelen over Spanje heeft weggewerkt. Terwijl de hele Spaanse wijnmarkt gedomineerd wordt door dezelfde druiven en vaak ook dezelfde stijlen, begint men meer en meer wijnen terug te vinden die hun eigen identiteit terug proberen te winnen. Diego maakt iets minder dan 20.000 flessen en is een van de weinige natuurwijnboer uit de regio. Hij gelooft in de kracht van natuurlijke elementen. Zo kreeg hij in 2017 te maken met vorst na het bloeiseizoen door gefermenteerde brandnetelsap te sproeien op zijn wijnstokken kwamen deze terug tot leven. Het is maar een voorbeeld om aan te tonen hoeveel werk en kennis een wijnboer moet hebben om gezonde druiven te maken. Velen zouden al lang de handdoek in de ring gesmeten hebben.

Op dit ogenblik hebben nog maar steeds 1 referentie van Diego's wijnen, we proberen al een paar jaar zijn andere referenties te hebben, maar hier maakt hij nauwelijks 400-600 of 800 flessen van. Nog even geduld dus.

Bodega La Senda - Vindemiatrix 2015

10,20€ Excl. BTW: 8,43€

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1