Calabria

Calabria


Cataldo Calabretta - Alicante Rosato Calabria

Heerlijke rosé voor wie op een terras of aan het zwembad wilt genieten van een fris glas. Onderschat deze wijn niet, al komt hij zeer verfrissend en mineraal over, heeft hij nog een mooi portie fruit en vindt het perfecte huwelijk bij uw antipasti of zeev

11,31€ Excl. BTW: 9,34€

Cataldo Calabretta - Ansonica - Calabria IGP

Ansonica, niet bepaald de meest nobele druif, maar wat cataldo hiermee gemaakt heeft is gewoon geweldig. Een mooi rijke stijl met een aangename aromatische complexiteit.

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Cataldo Calabretta - Ciro Bianco DOC - Greco Bianco, Malvasia

Ciro Bianco is een fris en fruitige wijn, zodanig mooi en elegant gemaakt dat men niet onmiddellijk zou zeggen dat deze oorspronkelijk uit het Zuiden is.

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Cataldo Calabretta - Ciro Rosato 2017

Nu niet dat Italië bekend gaat worden dankzij zijn rosé wijnen, maar van deze rosé kunnen de liefhebbers wel smullen. Het is eerder een gastronomische rosé die een portie ballen heeft, maar toch fris blijft met een mooie breed pallet.

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Cataldo Calabretta - Ciro Rosso Classico Superiore DOC

Laat u overtuigen door een tamelijk onbekende toch super lokale druif. De Gaglioppo, het is niet iedereens vriend, maar indien u een mooi exemplaar vindt zoals deze van Cataldo Calabretta is het puur en sappig genieten.

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Cataldo Calabretta - Ciro Rosso Classico Superiore Riserva DOC

Dit is voor ons het maximum uit een druif zoeken. Uitsluitend gemaakt van Gaglioppo met lange rijping op cement cuves. Zwoel, fris, fruitig, kruidig en licht tertiair.

21,51€ Excl. BTW: 17,77€

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7