BUBBLE TASTING Zaterdag 10/02/24

Yann Durieux - Recrue Des Sens - Les 1er Ponts 2020 MAGNUM

€241,00

Les 1er Ponts is aromatisch gelegen tussen Les Grands Ponts en Les Ponts, op de berg van de Saint Vivant abdij. Elegante Pinot Noir, 24 maanden gerijpt op eiken vaten. 1er Ponts is een woordspeling van Yann omdat het een Premier Cru zou moeten zijn. Een ware klassebak, hier bewijst Yann dat hij een ware meester is, zelf voor de mensen die niet van natuurwijnen houden. Een klassiekere stijl met een overload aan zowel rijp zwart als rood fruit, veel mineraliteit zoals kalk en grafiet. De zuren, alcohol, bitters, rondheid zijn al zeer mooi in elkaar verweven en het blijft maar de vraag hoe g..

  • Ex Tax: €199,17
  • Productcode: F-RDS-016
  • Beschikbaar: 2-3 Days

Les 1er Ponts is aromatisch gelegen tussen Les Grands Ponts en Les Ponts, op de berg van de Saint Vivant abdij. Elegante Pinot Noir, 24 maanden gerijpt op eiken vaten. 1er Ponts is een woordspeling van Yann omdat het een Premier Cru zou moeten zijn.

Een ware klassebak, hier bewijst Yann dat hij een ware meester is, zelf voor de mensen die niet van natuurwijnen houden. Een klassiekere stijl met een overload aan zowel rijp zwart als rood fruit, veel mineraliteit zoals kalk en grafiet. De zuren, alcohol, bitters, rondheid zijn al zeer mooi in elkaar verweven en het blijft maar de vraag hoe grootst deze wijn binnen een paar jaar zal worden.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.