BUBBLE TASTING Zaterdag 10/02/24

I Carpini - Colli Tortonesi DOC - Sette Zole 2017

€13,49

Assembleren van de beste cru van Barbera-wijn van hetzelfde jaar alleen Maceratie op de schil tot het aftrekken van het licht persen Spontane gisting, alleen inheemse gisten. Geen filtratie, klaring en stabilisatie alleen veroorzaakt door tijd en temperatuurMaximale aandacht voor milieuaspecten zoals het gebruik van hernieuwbare energie, recycling van waswater, gebruik van installaties met een lage milieu-impact, lichtgewicht verpakking die volledig is gerecycleerd en / of recyclebaar. Robijnrood met paarse reflecties die tegen de tijd dat ze oranje worden, briljant. Wijn is klaar, h..

  • Ex Tax: €11,15
  • Productcode: I-ICA-202
  • Beschikbaar: In Stock

Assembleren van de beste cru van Barbera-wijn van hetzelfde jaar alleen Maceratie op de schil tot het aftrekken van het licht persen Spontane gisting, alleen inheemse gisten. Geen filtratie, klaring en stabilisatie alleen veroorzaakt door tijd en temperatuur

Maximale aandacht voor milieuaspecten zoals het gebruik van hernieuwbare energie, recycling van waswater, gebruik van installaties met een lage milieu-impact, lichtgewicht verpakking die volledig is gerecycleerd en / of recyclebaar.

 

Robijnrood met paarse reflecties die tegen de tijd dat ze oranje worden, briljant.

 

Wijn is klaar, heeft de neiging om te verbeteren met de leeftij.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.