BUBBLE TASTING Zaterdag 10/02/24

Mylene Bru - Cartouche 2021

€19,11

Combinatie van verschillende vinificaties:Voor de Grenache 80%:1/3 directe persing1/3 ontsteeld1/3 korte carbonische maceratieVoor de Cinsault 20%: ontstemming en alcoholische gisting bij lage temperatuur.De diversiteit van de druiven, hun oorspronkelijke kwaliteit in combinatie met de verschillende vinificaties geeft een wijn waarvan de unieke smaak zijn populariteit maakt.Rijping 4/5 maanden in inox vaten, vervolgens mengen van de kleine vaten samen tijdens de winter.Gebotteld in maart van het volgende jaar.Cartouche heeft een schone, heldere kleur. De neus heeft een onmiddellijke, eenvoudig..

  • Ex Tax: €15,79
  • Productcode: F-MYB-001
  • Beschikbaar: 11

Beschikbare opties

Combinatie van verschillende vinificaties:

Voor de Grenache 80%:

1/3 directe persing

1/3 ontsteeld

1/3 korte carbonische maceratie

Voor de Cinsault 20%: ontstemming en alcoholische gisting bij lage temperatuur.

De diversiteit van de druiven, hun oorspronkelijke kwaliteit in combinatie met de verschillende vinificaties geeft een wijn waarvan de unieke smaak zijn populariteit maakt.
Rijping 4/5 maanden in inox vaten, vervolgens mengen van de kleine vaten samen tijdens de winter.
Gebotteld in maart van het volgende jaar.

Cartouche heeft een schone, heldere kleur. De neus heeft een onmiddellijke, eenvoudige fruitigheid die aan druiven doet denken. In de mond, is het vooral een explosie van vers fruit met een grote levendigheid, die een beetje aan grenaatappelsap doet denken. De mooie bitterheid op de afdronk wekt de eetlust op!

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.