PORTFOLIO TASTING: 03/12/23

Longarico - All'Ombra dei Pini - Methodo Classico NV

€27,50

Wijn van 100% Catarratto. Deze wijngaarden liggen op 350 meter hoogte. De plantendensiteit bedraagt hier 4500 stokken/ha. Fermentatie zonder temperatuurscontrole en zonder malolactische gisting.Luigi heeft op de noordelijke (de frissere) kant van de de berg boven Alcamo een perceel met verschillende druiven waaronder deze Catarratto op een zeer minerale ondergrond. Om deze mineraliteit en frisheid in de wijn te kunnen vertalen werkt hij samen met Alessandro Viola. Die al jaren ervaring heeft in de regio en in natuurwijn.Puur sap, fris, strak en mineraal. Juicy!..

  • Ex Tax: €22,73
  • Productcode: I-LON-005
  • Beschikbaar: Op voorraad

Tags: Longarico, Catartico, Catarratto

Wijn van 100% Catarratto. Deze wijngaarden liggen op 350 meter hoogte. De plantendensiteit bedraagt hier 4500 stokken/ha. Fermentatie zonder temperatuurscontrole en zonder malolactische gisting.

Luigi heeft op de noordelijke (de frissere) kant van de de berg boven Alcamo een perceel met verschillende druiven waaronder deze Catarratto op een zeer minerale ondergrond. Om deze mineraliteit en frisheid in de wijn te kunnen vertalen werkt hij samen met Alessandro Viola. Die al jaren ervaring heeft in de regio en in natuurwijn.

Puur sap, fris, strak en mineraal. Juicy!

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed