Wijn van 100% Fiano Minutolo. De wijn fermenteerd spontaan met de schil dankzij een pied de cuve van eigen gisten, dit om hun expressie van hun terroir beter uit te drukken. Schilmaceratie van 6-7 dagen. Zachte persing om wijn van druivenschillen te scheiden. 2 maandenlange alcoholische gisting bij lage temperatuur (13-14 graden).Natuurlijke klaring en geen filtratie.5-6 maanden rijping op de lie, battonage om de 15 dagen. Zeer lage hoeveelheid sulfiet toegevoegd enkel bij botteling...
Wijn van 50% Verdeca, 20% Falanghina, 20% Marchione en 10% Fiano. Fles van 1 liter. De wijn fermenteerd spontaan met de schil dankzij een pied de cuve van eigen gisten, dit om hun epressie van hun terroir beter uit te drukken. 2 maandenlange alcoholische gisting bij lage temperatuur (13-14 graden). Natuurlijk klaring en geen filtratie. 5-6 maanden rijping op de lie, battonage om de 15 dagen. Minimale hoeveelheid sulfiet toegevoegd enkel bij het bottelen...